top of page
HNRI2788-2.jpg

Tervetuloa Vahva Energialle!

Vahva Energian laitteisto on koottu pienimpiä yksityiskohtia myöten tukemaan asiakkaidemme tarpeita. Olemme halunneet kehittää Vahva Energiasta paikan jonne jokainen on tervetullut, eikä onnistunut treeni jää puitteista kiinni.

SCROLL

Down Arrow
HNRI3086.jpg

Sijainti

Kuntosali huippusijainnilla Lahden ydinkeskustassa! Toimipisteemme sijaitsee Rauhankadulla aivan torin laidalla. Sijainti tarjoaa loistavat kulkuyhteydet myös julkisen liikenteen puolesta.

Tilaa treenata

Tarjoamme kuntosalipalvelun "klubimaisella" mallilla. Olemme rajatun jäsenmäärän kuntosali, joka pyrkii suuren asiakasmäärän sijaan tarjoamaan parhaan mahdollisen hinta-laatu suhteen.

Workshopit

Järjestämme säännöllisesti Workshop tunteja jäsenillemme. Tunneilla käydään läpi järjestelmällisesti aiheita levytankoharjoittelusta liikkuvuuteen. Tunnit soveltuvat niin aloittelijalle kuin kokeneellekin treenaajalle. Jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua näihin veloituksetta.

Sovellus

Valmiit harjoitusohjelmat eri tavoitteisiin! Vahva Energian oma sovellus on suunniteltu salin laitteistolle ja se tarjoaa monipuolisesti erilaisia ohjelmia voimaan, lihaskasvuun, liikkuvuuteen sekä toiminnallisiin treeneihin. Sovellusta päivitetään kuukausittain ja sen sisällössä otetaan huomioon jäsentemme toiveet.

Liity jäseneksi

bottom of page